Referenties

Wat klanten over mij zeggen?

Ruim 20 jaar heb ik ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Ik heb ervaring op secretarieel, organisatorisch, projectmatig en administratief gebied. Al deze ervaringen neem ik mee in mijn bedrijf Strooker Office Support.

Wat zeggen zij over mij?

 

Barbara is bij ons een tijdje als PA een ongelofelijk professionele, vrolijke en betrouwbare interim kracht geweest. Ze is enorm efficiënt, werkt snel en onafhankelijk en je kan erop vertrouwen dat ze de projecten die ze onder haar hoede heeft tot een succesvol einde brengt.
Yrja Danner

Managing Director at Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum BV

Barbara Strooker heeft ons als tijdelijke collega echt uit de brand geholpen. Ze is een prettige, hartelijke personal én virtual assistant, collegiaal en vrolijk, en zeer efficiënt!
Maaike le Noble

Managing Director at Meulenhoff Boekerij

Barbara heeft ons bij Safe-iD, als VA geassisteerd in een periode waarin het echt nodig was om overzicht en rust te creëren in ‘Office Support’ en ‘Management assistentie’. Dat is gelukt. Vooral het denken vanuit structuur en proces om zaken niet eenmalig, maar structureel in goede banen te leiden is haar kracht. En, zoals een goed VA betaamt, heeft ze geholpen keuzes te maken en dingen op te pakken. Daarnaast beleek Barbara leergierig om haar kennis en ervaring verder te ontwikkelen.

Erik Simons

Commercieel Management bij Safe-iD

contact

Wil je meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.