Over mij

WIE BEN IK?

Ik ben Barbara Strooker, woon met mijn 2 kinderen aan de Noord-Hollandse kust in Bergen. Ik ben dol op de zee. Je vindt mij dan ook regelmatig op het strand. Daarnaast trek ik een paar keer per week mijn hardloopschoenen aan om een rondje te rennen. Verder geniet ik van het leven. 

Al ruim 20 jaar ondersteun ik bedrijven en ondernemers met veel plezier. Ik deed dit eerst in vaste dienst en was vooral werkzaam in de bancaire sector en consultancy. Drie jaar geleden kwam ik in aanraking met het vak Virtual Assistant. Dit sprak mij meteen aan! Het zelfstandig ondernemen, de vrijheid en het werken met leuke opdrachtgevers geeft mij ontzettend veel energie

Ik neem graag voor jou als ondernemer de taken uit handen op de momenten dat het echt nodig. Jij als ondernemer houdt de flexibiliteit. Heb je behoefte aan meer structuur en rust in je onderneming, dan kan ik jou hierbij zeker helpen. Soms is er een piekperiode en heb je wat extra handen nodig. Ik ben snel inzetbaar binnen jouw bedrijf. Mijn kracht zit in het goed luisteren en problemen om te zetten in oplossingen. 

Belangrijk vind ik dat mensen blij worden van de dingen die ik voor ze doe. Ik hou van ambitieuze no-nonsens ondernemers die bruisen van de ideeën en dit graag omzetten in concrete acties. Omdat ik zelf ook ondernemer ben begrijp ik wat er komt kijken bij het ondernemerschap en kan ik met jou meedenken. Het zorgt ervoor dat jouw onderneming verder professionaliseert en groeit. 

Om mijn bedrijf een goede fundering te geven en constant te laten groeien volg ik regelmatig cursussen en opleidingen om mijn kennis te vergroten. Deze kennis zet ik weer in om de bedrijven van mijn klanten te laten groeien. 

Nu ben ik benieuwd naar jou!

Wat houd jou bezig? Wat zijn jouw dromen? Wat houd je tegen om deze te verwezenlijken?

Het is mijn missie om jou als ondernemer te helpen met structuur en overzicht, zodat jij kunt werken aan jouw droom. Misschien kan ik jou ook helpen aan continuiteit in jouw online zichtbaarheid.

Vertel me waar jij tegenaan loopt, misschien kan ik je al met een kort advies op weg helpen.

Laat het mij weten en vul onderstaand contactformulier in. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur van mij!  

  Maak gebruik van mijn aanbod! 

  -> Gratis kennismakingsgesprek

  -> Al vanaf 5 uur per maand

   

   

   

  Klein